Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

Osnovni komplet I Učenje učenja

45120 

Učenje učenja nam prikaže, kako gradniki LEGO spodbujajo učenje.
Osnovni set LEGO Education Učenje učenja vsebuje 28 enakih vrečk, ki vsebujejo 72 LEGO-elementov, potrebnih za izvedbo 15 dejavnosti, vključenih v paketu dejavnosti.

Ponuja preprost način za uporabo programa LEGO Education v razredu in prikazuje učiteljem, kako učinkovito uporabiti gradnike LEGO na področjih učnega načrta v okviru naravoslovja, pismenosti, matematike, sociologije, tehnike in tehnologije. Vse dejavnosti temeljijo na metodi »naredi sam« in spodbujajo reševanje problemov v realnem življenju.

Če želite še naprej širiti učenje svojih učencev v teh petih področjih učnega načrta z uporabo gradnikov LEGO, vam LEGO Education ponuja vrsto naprednih rešitev, ki omogočajo poglobitev v vsako posamezno področje. Vsaka rešitev temelji na isti učni filozofiji, ki omogoča učencem, da gradijo svoje znanje in spretnosti z uporabo enakega pristopa, kot je pri sistemu Učenje učenja.

LEGO Education Učenje učenja   LEGO Education Učenje učenja
Raziščite naravoslovje z izgradnjo divjih živali in jim vlijte življenje z uporabo LEGO Education WeDo kot uvod v programiranje.
Primer: Tehtnica, ki jo je zgradila oblikovalka LEGO Education Ina, Danska.
  Oživite pismenost in se osredotočite na sestavne dele zgodbe, strukturo in pisanje z Osnovnim setom StoryStarter ter programsko opremo StoryVisualizer.
Primer: Prizor iz zgodbe Kraljična na zrnu graha, ki jo je zgradila oblikovalka Eleanor, Danska.

 

LEGO Education Učenje učenja   LEGO Education Učenje učenja
Matematika na praktičen način raziskuje kompetence matematičnega reševanja problemov skozi igro.
Primer: Prosite učence, naj se po parih hrbtno usedejo kot figurice v tem modelu.
  Poglobite se v družboslovje in spodbudite skupinsko debato o čustvih, družbi in drugih življenjskih področjih z BuiltToExpress.
Primer: Tolkalec, ki ga je zgradila Jungyoung, Južna Koreja.

 

LEGO Education Učenje učenja   LEGO Education Učenje učenja
Eksperimentirajte s tehniko in tehnologijo za razumevanje principov mehanike ter poiščite rešitve vsakdanjih težav s Stroji in mehanizmi.
Primer: Stabilen most, ki ga je zgradila Catharina, Brazilija.
 

Ni nam potrebno verjeti na besedo. Ta koncept celovito prikazuje vrednost gradnikov LEGO v razredu. Vsebino in strukturo dejavnosti smo razvili v sodelovanju z učitelji. Testirali smo jih v razredih v različnih državah, jih prilagodili in dokazali njihov učinek. Sistem Učenje učenja je bil razvit s strani učiteljev za učitelje.