Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Brezplačni priročnik WeDo 2.0

Z veseljem sporočamo, da smo podaljšali promocijsko akcijo WeDo 2.0, brezplačni priročnik bo na voljo do 31.12.2016.

Za predstavitev osnovnega seta, programske opreme in priročnika na vaši šoli, nas pokličite na telefonsko številko: 041 297 071 ali nam pištite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

S setom WeDo 2.0 bodo učenci lahko konstruirali potresni simulator, avtomatsko vodno zapornico, napravo za reševanje s škripčevjem, napravo za sortiranje predmetov, prototipa vremenske alarmne naprave, prototipa za odstranjevanje odpadkov iz oceana itd.
Skozi projekte bodo preučevali delovanje posameznih sklopov strojev in naprav. Reševali bodo probleme iz resničnega življenja, ki se navezujejo na gibanje in poiskali rešitve. Rešitve bodo lahko konstruirali s pomočjo gradnikov LEGO, jih preizkusili in poiskali možne izboljšave.
Predogled priročnika si lahko ogledate tukaj.
WeDo 2.0Programska oprema WeDo 2.0

 

 

Zakaj razvijati lastne zgodbe in uporabljati komplet Story Starter.

 

Prednosti za učence:

- Učenci se bodo hitro zaposlili in začeli deliti ideje, koncepte ter zgodbe s pomočjo praktične narave Lego kock.
- Kocke so odlična vizualna podpora, ki omogočajo učencem, da si hitreje zapomnijo podrobnosti ter naravni potek njihove zgodbe.
- Vsekakor bodo učenci uživali v enostavnem programu, ki jim omogoča pretvoriti njihove zgodbe v besede s pomočjo uporabnih predlog.
 

Prednosti za učitelje:

- StoryStarter komplet bo dvignil motivacijo pri vse učencih ne glede na njihove sposobnosti, da se lotijo branja, pisanja ter pripovedovanja zgodb.
- S pomočjo 24 pripravljenih projektnih aktivnosti, učnih priprav, nasvetov in prijemov lahko komplet enostavno uporabimo.
- Omogoča analizo zgodb, likov in zvrsti.
- Je trajen vir, ki ga lahko vedno znova uporabite v različnih razredih.
- Je enostaven za pospravit še posebej zaradi trdne embalaže.

Pošlji povpraševanje

* Kmalu vam bomo odpisali