Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

WeDo 2.0 Osnovni set in osnovna programska oprema

45300 

V učencih spodbudite njihovo radovednost in izboljšajte njihove sposobnosti pri naravoslovju, tehniki, tehnologiji in programiranju. Uporabite WeDo 2.0 Osnovni set in Osnovno programsko opremo, da pridobite osnovno izkušnjo z WeDo 2.0. Edinstvena rešitev združuje LEGO® kocke, učilnici prijazno programsko opremo in simpatične znanstvene projekte, ki jih bo želel raziskovat vsak učenec.

LEGO® Education WeDo 2.0

LEGO Education WeDo 2.0 Osnovni set

Oblikovani za učence osnovne šole, WeDo 2.0 Osnovni set, programska oprema in začetni projekt so priročna rešitev, ki bo pri učencih spodbudila radovednost, izboljšala njihove sposobnosti pri naravoslovju, tehnologiji, tehniki in programiranju. Osnovni set je zapakiran v plastični zaboj, ki omogoča sortiranje kock,  vključuje nalepke, Smarthub (pametni koncentrator), srednji motor, senzor gibanja, senzor za nagib in LEGO elemente za dva učenca. Programska oprema vključuje začetni projekt, ki ponuja uvodno izkušnjo s strojno opremo, programsko opremo in orodjem za dokumentiranje. Programska oprema za osebne računalnike in tablice ponuja programsko okolje, ki je enostavno za uporabo in bo oživilo LEGO modele, ki jih bodo sestavili učenci.

                      

Pri učencih povečajte samozavest pri postavljanju vprašanj in reševanju problemov

LEGO Education WeDo 2.0 omogoča učiteljem, da ponudijo učencem razburljive znanstvene projekte v kombinaciji z dostopno programsko opremo in inteligentnimi sestavnimi deli, ki se navezujejo na kurikulume naravoslovnih predmetov.

Ključne učne koristi:

• Raziskovanje, modeliranje in oblikovanje rešitev
• Spoznavanje naravoslovja skozi realne in relevantne primere
• Osnovno znanje programiranja
• Sodelovanje in prezentacija 
• Kritično razmišljanje in reševanje problemov